Barrelsauna

De barrelsauna in de oude boomgaard.

In de oude boomgaard ligt de 4-persoons ( max 6), houtgestookte barrelsauna met twee zit/ligbanken van 210 cm, een overdekt buitenzitje en regendouche (alleen zomers: koud!). De barrel is gemaakt van Red Cedarhout wat een heerlijke geur heeft. Bij opwarming zelfs nog lekkerder. U kunt enkele lepels water opgieten op de hete stenen van de houtkachel waaraan wij op verzoek een geurtje kunnen toevoegen (sinaasappel, eucalyptus, citroenmelisse, dennen of lavendel). U kunt zelfs uw eigen muziek afspelen op het (mobiele) saunaspeakertje vanaf uw smartphone (via bluetooth).

De barrelsauna zelf en het plaatsje rondom zijn sfeervol verlicht en geheel omgeven door hoge beukenhagen en deels begroeide rietschermen dus veel privacy. Het is hier puur genieten; lekker in het zonnetje of onder de donkere sterrenhemel met een windje door de espen en af en toe de roep van een steenuiltje, of nog mooier, de bosuil.

De barrelsauna is door liefhebbers vooraf bij te boeken in een sauna-arrangement. Het sauna-arrangement is inclusief gebruik van badjassen en saunahanddoeken, een gezond fruithapje en (verse munt)thee geserveerd bij de sauna. Slippers dient u zelf mee te nemen.

Peter of Henriette zullen de houtkachel vooraf opstoken zodat u alleen af en toe een blokje hout hoeft toe te voegen. 

 

Tarieven Barrelsauna

Tarief 2024:   € 12,50 p.p.

Voorwaarden

  • Per persoon
  • Maximale gebruiksduur 3 uur. In overleg kan daar mogelijk van worden afgeweken.
  • Inclusief BTW.
  • Geen toegang voor personen jonger dan 18 tenzij begeleid door een volwassene.