Faciliteiten

Tuinen: Op het terrein rond de B&B leggen we verschillende tuinen aan. In een deel van de tuinen hebben we de hoofdstructuur al aangelegd. Op het ploegen van het weiland en uitgraven van de vijver na, allemaal handwerk. Onze gasten kunnen gebruik maken van de tuinen en op verschillende plaatsen heerlijk genieten van de bloemen- en insectenpracht.

Barrelsauna: In de oude boomgaard hebben we een ruime, houtgestookte barrelsauna geplaatst die onze gasten tegen een geringe meerprijs kunnen gebruiken. Geeft u graag vooraf bij boeking aan dat u de barrelsauna wenst te gebruiken.

Holistic pulsing massage: Voor het ultieme wellness-gevoel, zeker in combinatie met de barrelsauna, kunt u zich heerlijk laten masseren. Vraag vooraf bij boeking naar de mogelijkheden.

 

Cadeaubonnen: Wij geven cadeaubonnen uit voorzien van een door u gekozen korte tekst.

Fietsenstalling: In de oude stallen tegenover de B&B hebben we een fietsenstallingsruimte ingericht voorzien van voldoende stopcontacten voor het opladen van E-bikes.

Gemeenschappelijke zithoek: Naast de zithoeken op alle gastenkamers bevindt zich in de gemeenschappelijke ruimte nog een grotere zithoek met houthaard. Ideaal om te gebruiken bij grotere gezelschappen.

Haal- en brengservice: Als u bijvoorbeeld met de trein naar Ruurlo afreist, kunnen wij u op verzoek afhalen van en terugbrengen naar het station. Ook als alle leenfietsen zijn uitgeleend, kunnen wij u op verzoek halen en brengen naar bijvoorbeeld het dorp of het museum. Vraagt u ons bij boeking vooraf naar de mogelijkheden?

Informatie omgeving: In de B&B zijn ruimschoots fiets- en wandelroutes en naslagwerken over de omgeving aanwezig, Daarnaast kunnen wij u natuurlijk informeren.

Keuken/koelkast: U kunt enkele producten koel opslaan in de koelkast  of vrieslade in de keuken van de B&B. Vraagt u ons daarnaar, dan maken wij daarvoor wat ruimte vrij. De keuken zelf wordt alleen gebruikt voor bereiding van het ontbijt door ons en kan (helaas) niet door gasten worden gebruikt voor de bereiding van maaltijden.

Lectuur en spellen: In de grote vitrinekast in de gang vindt u diverse lectuur (romans, (tuin/natuur)naslagwerken, ed) en diverse (oude) spellen waaronder kaartspel, scrabble en de oude versie van Monopoly. Tevens is een sjoelbak aanwezig en kunt u buiten jeu-de-boules spelen op het Achterhoekse padvast. Verder liggen overal in de B&B stapels (tuin)tijdschriften.

Leenfietsen: We beschikken over 2 nieuwe, eenvoudige leenfietsen met terugtraprem. De fietsen kunt u lenen voor bijvoorbeeld restaurantbezoek in het dorp. Het lenen van de fietsen dient u bij bij boeking vooraf aan te geven. Wie het eerst boekt, mag het eerst gebruik maken van de fietsen. We brengen hiervoor geen kosten in rekening.

Ontbijt: Het uitgebreide, overwegend biologische ontbijt serveren wij in de gemeenschappelijke ruimte of, bij mooi weer, in de tuin. U eet aan een apart tafeltje. Desgewenst schuiven wij de tafels aaneen tot een grote tafel. Wij vragen u altijd de avond ervoor hoe laat u wilt ontbijten en of u niet van bepaalde etenswaren houdt. Elke dag zullen we u een nieuwe verrassing voorschotelen naast bepaalde streekproducten. Onze tuin levert al aardig wat fruit voor jams op. De eitjes komen in de nabije toekomst van eigen kippen. Koffie zetten wij met onze JURA! (ook cappuccino, latte ed.). Heeft u speciale (di)eetwensen (zoals gluten- en/of lactosevrij), geeft u dat dan vooraf bij boeking aan ons aan.

Parkeerplaats: Onze parkeerplaats bevindt zich op eigen terrein aan de Muldersweg ter hoogte van de B&B en biedt plaats aan minimaal 4 auto’s. Dan dient u wel evenwijdig aan de Muldersweg te parkeren.

Pinnen: U kunt bij ons bij voorkeur betalen met uw bankpas via PIN (Maestro/V-pay). Creditcards kunnen helaas niet worden geaccepteerd.

Wifi: In de B&B ontvangt u gratis goede Wifi. De inlogcodes ontvangt u van ons bij aankomst. Als u uw favoriete tv-programma niet wilt missen, kunt u natuurlijk een tablet of laptop meenemen.