Reviews

Bekijk al onze reviews

Hieronder kunt u al onze reviews lezen of er zelf eentje achterlaten. 

Erfgoedlogies
Bekijk reviews
Facebook
Bekijk reviews
Bedandbreakfast.nl
Bekijk reviews
Google Reviews
Bekijk reviews

gastvrij fietsweekend in fantastisch huis met mooie tuin en geweldige gastvrouw en -heer.

17 september 2019

Deze B&B is een absolute topper: heel aardige, zorgzame eigenaars die zelfs naar station en restaurant reden om ons op te halen, verrukkelijk ontbijt, mooi ingerichte, comfortabele en zeer schone kamers in een feeërieke tuin en rustige, landelijke omgeving.

Virginie

Heerlijk

5 mei 2019

We zijn zeer gastvrij en persoonlijk ontvangen door Peter en Henriette. De B&B heeft een moderne en tevens authentieke uitstraling. Veel aandacht is besteed aan de details en afwerking. De kamer is ruim met een fijne zithoek. In de middag en avond hebben wij gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke zithoek. Heerlijk rusting en ontspannen. Het ontbijt is prima verzorgd en compleet. De B&B wordt met liefde en aandacht voor gasten gerund. De omgeving is schitterend.

Bert & Gidia

Fijne ervaring

5 mei 2019

We hebben tijdens onze minivoorjaarsvakantie optimaal kunnen genieten van ons verblijf in ‘Fleur de Lit’. Henriëtte en Peter hebben een paradijsje gecreëerd, waarvan wij enkele dagen hebben mogen meegenieten. Met passie hebben zij een fijne B&B opgezet, stralen uit dat ze het ons in alles naar de zin wilden maken. Een aanrader! Wij komen zeker terug.

Ad Gielen

Oog voor details in service en comfort

29 oktober 2018

Een prachtige accommodatie, midden in de natuur. Heerlijk om tot rust te komen maar ook actief te zijn. We hebben heerlijk gewandeld en na afloop genoten van de sauna. Het ontbijt was goed met elke ochtend een extra lekker verassing. Henriëtte en Peter, bedankt!

Jo-Anne Prins

Buiten gewoon persoonlijk

22 oktober 2018

Een toelichting op de titel waarbij het goed is te weten dat we echte Randstadters zijn: Buiten – omdat je ook echt buiten bent op deze B&B in de Achterhoek. Gewoon – omdat alles hier zo lekker gewoon is – geen poeha. Buitengewoon – omdat alles aan deze B&B tot in detail heel goed voor elkaar is en klopt, we zijn niets tekort gekomen. Persoonlijk – want dat is hét handelsmerk van Peter en Henriëtte. Wat een fijne mensen die je echt het gevoel geven welkom te zijn en je direct thuis laten voelen. Dat klinkt zo logisch, maar het is echt een gave. Hun gave. We hebben leuke fijne gesprekken gehad over vanalles en nog wat. En ze laten je net zo makkelijk met rust, dat voelen ze feilloos aan. Al met al, een heerlijk weekend bijgetankt met z’n tweeën, zonder kinderen. Daar is een bezoek aan Fleur de Lit bijzonder geschikt voor.

Lex

een super b&b en meer!

2 oktober 2018

3 nachten overnacht in Fleur de Lit. De gastheer en gastvrouw is geen moeite teveel, ze nemen alle tijd. Mooie ruime kamer, comfortabel bed, buiten is het rustig en donker, met een mooie sterrenhemel, kortom: hier is het goed uitrusten! ’s Morgens een stevig ontbijt (met elke dag een andere verrassing) en overheerlijke koffie. Daarna: klaar voor mooie wandelingen in een prachtige omgeving. Bij terugkomst ligt de tuin-in-aanleg te wachten om elke keer weer nieuwe dingen in te ontdekken. Dan heb je toch niets meer te wensen?

Connie Duijndam

Authentiek, modern en sfeervol

18 september 2018

Half september 2018 logeerden wij in B&B Fleur de Lit in Ruurlo. Het is ons uitstekend bevallen. De B&B ligt op een prachtige locatie in het fraaie landschap van de Achterhoek. Als je echt van rust houdt, moet je hier zijn. Maar bovenal de gastenkamer en de gemeenschappelijk ruimte zijn zeer sfeervol. Peter en Henriette zijn er in geslaagd een goed evenwicht te vinden tussen het authentieke karakter van de monumentale boerenschuur en hedendaags gemak en comfort. Zij zijn een uitstekende gastheer en gastvrouw. We gaan dus zeker terugkomen! Ger en Jos, Utrecht.

Jos Poelman

Plaats uw eigen review

You must be logged in to submit a review.