Toelichting holistic pulsing massage

Wat is het?

Holistic pulsing is een vorm van massage waarbij iemand gekleed op de massagetafel ligt en het lichaam op een ritmische manier in beweging wordt gebracht en gehouden, door middel van wiegende en strekkende bewegingen. Zachte, kleine en subtiele pulsen worden afgewisseld door grotere, stevige, krachtige pulsen. De massage staat bekend om zijn kracht van zachtheid.

 

Wat doet het?

Blokkades in het lichaam worden opgeheven, waardoor de doorstroming van energie wordt bevorderd. Daarnaast worden tijdens een behandeling spieren en gewrichten losgemaakt en komt het zenuwstelsel tot rust.

De eenvoud en zachtheid van deze methode zorgt daarnaast vaak voor verrassende gewaarwordingen tijdens een behandeling en heeft een zeer diepgaande werking. Een érg fijne methode om weer meer in contact te komen met het lichaam en de natuurlijke staat van zijn. Ook komen mensen vaak weer meer in contact met een gevoel van blijdschap en levenszin. 

Een holistic pulsing massage heeft een diep ontspannende werking en een behandeling kan nog lange tijd nawerken op lichaam en geest. Het kan zeer ondersteunend zijn bij o.a. vermoeidheid, stress, spanning en onthaasten.

 

Praktische zaken

Tijdens een behandeling is het fijn om losse, gemakkelijk zittende kleding aan te hebben.

Na een behandeling krijg je altijd nog even de tijd om na te liggen, voelen en genieten met een kop thee of water. Goed wat water drinken na een behandeling is sowieso te adviseren om losgekomen afvalstoffen af te voeren.

 

De massage wordt gegeven door Benja Teijken, gecertificeerd voor deze vorm.

Zij verheugt zich erop u te mogen ontmoeten!